Tips

Det er mye å huske på om du har et eller flere kjæledyr. Her på Tips kommer du til å finne flere gode tips og råd for den daglige pleie av dyrene dine. Interessant fakta, statistikk og mye mer. Du er mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice på kundeservice@musti.no eller direkte i våre butikker om du ikke finner svar på dine spørsmål her.

Viktig informasjon til hundeeiere!

Kjære kunde og hundeeier

Oppdatering mandag 9/9:
Over helgen hører vi med gru at flere og flere hunder blir syke. Det er samtidig godt å se at Mattilsynet og Veterinærinstituttet jobber på spreng for å komme til bunns i årsaksforholdet bak sykdommen. Foreløpig holder de alle muligheter åpne, men det er viktig å si at det ikke noen indikasjoner på at dette er mat-relatert. Nå følger vi tett oppdateringene som kommer og gjør vårt for å unngå spekulasjoner som kan skape ytterligere bekymring hos hundeeierne. Vi opprettholder vår oppfordring til å unngå sosialisering. Selv om døren hos Musti alltid er åpen for firbeinte, også nå, vil vi anbefale dere alle om mulig å holde hunden deres hjemme. Det beste vi nå kan gjøre for hunden og for bekymrede eiere er å holde din hund unna andre hunder, dette kan bidra til å redusere eventuell smittefare. Forsøk også å unngå spekulasjoner om årsaksforhold, la oss ikke skape mer uro og bekymring enn det som allerede er der ute. Vi har stor tillit til at Mattilsynet og Veterinærinstituttet vet mest og at de kommer til bunns i dette ganske snart.

Ønsker dere alle en trygg og fin dag!

Hilsen oss i Musti

Mattilsynet

Oppdatering fredag 6/9: 
Antallet syke hunder øker og registreres nå også utenfor Østlandet.

Alle planlagte valpetreff/valpefester kanselleres denne uken i alle våre butikker og vi har besluttet å ikke gjøre kloklipp inntil Mattilsynet kommer ut med mer konkluderende informasjon. Dette for å unngå potensiell overføring av smitte.
Ber om at du som hundeiere agerer raskt dersom du ser din hund med redusert allmentilstand og/eller med symptomer på diaré.

Ta godt vare på hunden din og følg alle oppdateringer og oppfordringer fra Mattilsynet og Veterinærinstituttet