Ledige stillinger

Lyst til å jobbe hos oss?

Musti Group Nordic er Nordens største kjede av dyrebutikker med 33 butikker i Norge, 125 butikker i Finland og 97 butikker i Sverige.

Musti har markedets største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr, og vi er spesielt gode på hund og katt. Over hele Norden er Musti kjent for sine flotte butikker og sitt brede utvalg av kvalitetsprodukter til kjæledyr. Men først og fremst er vi kjent for kompetanse og unik kundeservice. I 2016 vant våre finske kolleger prisen for ”Great Place To Work”. En pris som anerkjenner de arbeidsplasser med fremragende arbeidsmiljø og en bevisst satsning på kultur, kompetanse og ansatte. Denne prisen er også et bevis på hva du vil oppleve av en solid og seriøs arbeidsgiver i Musti Norge. Som ansatt i Musti blir du hørt, du blir satset på og du får tillit, men det blir også stilt forventninger til deg. Vi forventer at du skaper glede rundt deg, at du engasjerer deg, at du skaper energi og at du genuint ønsker å være god i jobben din! Alle i Musti er glad i dyr og de fleste har kjæledyr hjemme. Vi elsker jobben vår fordi vi jobber med noe som engasjerer oss og som vi oppriktig er glad i.

Har du lyst til å jobbe med noe du er glad i?

Vi søker hele tiden etter nye kolleger som har erfaring med dyr, gjerne hund og katt. Ditt engasjement for dyr må være like stort som ditt ønske om å levere fantastisk kundeservice. God service er ikke godt nok i Musti! Våre kunder skal merke vår entusiasme, de skal se vårt engasjement, de skal oppleve vår glede, og ikke minst skal de takke for gode og kompetente råd. Når våre kunder kommer tilbake er det fordi de møtte deg i butikken forrige gang! Du lærer fort, du er omgjengelig, du er en lagspiller og du ønsker å være god.

Vi kan tilby utfordringer i et sterkt faglig miljø, god opplæring og kontinuerlig faglig utvikling, et sosialt og godt arbeidsmiljø, og konkurransedyktige betingelser.

Er du vår neste superstjerne?