compact

Uke 11

Å skaffe seg katt er et stor forpliktelse som krever både tid og ansvar. Her finner du verdifull informasjon om å velge rase og om livet som katteeier. Du finner også tips til hva kattungen trenger og hvordan du forbereder deg til det nye familiemedlemmet er på plass.

Uke 12

Endelig kommer kattungen hjem! Den anbefalte alderen for kattunger å forlate sin mor og oppdretter er 12 uker. I dette kapittelet vil du få tips og råd for den første uken med det nye familiemedlemmet!

Uke 13

En ny uke full av læring er i gang! Hvordan trener du kattungen din til å være hjemme alene? Hvorfor er sosialisering så viktig? Hvordan starter du med kloklipp? Finn svarene og andre nyttige tips her.

Uke 14

Her finner du mange morsomme og viktige tips som passer til kattungen: Hvordan tar du vare på tennene til katten? Hva er de beste kattungelekene? Hva gjør du hvis kattungen ødelegger plantene dine? Dette og flere temaer finner du her!

Uke 15

Din rampete lille minitiger kan iblant finne på å bite hendene eller klore på møblene dine. Les mer om dette, og sjekk ut andre nyttige tips til valg av rett type kattesand og passende kloremøbel!

Uke 16

Hvordan leser du kattungens kroppsspråk? Bør du kastrere kattungen? Hvilke morsomme triks kan dere øve på sammen? Hva gjør du hvis kattungen er oppe hele natten? Svarene på disse spørsmålene og flere tips finner du her!