Tips & råd

Tips & råd

Det er mye å huske på om du har et eller flere kjæledyr. Her på Tips & råd kommer du til å finne flere gode tips og råd for den daglige pleie av dyrene dine. Interessant fakta, statistikk og mye mer. Du er mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice på kundeservice@musti.no eller direkte i våre butikker om du ikke finner svar på dine spørsmål her.

Rensing av drikkefontene

En drikkefontene er praktisk og enkel å ha med å gjøre, og den er super for å lokke skeptiske kjæledyr til å drikke mer vann.

Ettersom katter generelt er dårlige til å drikke vann, er drikkefonter som oftest rettet mot katter, men de passer også godt for hunder!

I varmen trenger både firbente og tobente en ekstra dytt til å få i oss nok væske, og med en drikkefontene blir en nødvendighet til en morsom lek. Du finner drikkefontener her.

Hvis du etter hvert merker at pumpa har sluttet å gå, er det ofte fordi impelleren har stoppet. Men frykt ikke – her er hvordan du renser pumpa:

  1. Ta av fronten på pumpa
  2. Ta av neste deksel
  3. Bruk en pinsett til å ta ut impelleren (den sitter fast med litt vakuum)
  4. Rengjør pumpehuset med varmt vann og en Q-tips

 

For friskest mulig vann og for at drikkefontenen skal ha lengre levetid, bør man ha som vane å bytte filter og rengjøre pumpehuset en gang i måneden. Og selv om man har en fontene med filter, er det fortsatt viktig å bytte vann hver dag.

Og vipps, så har du en fornøyd og velhydrert pelskling!