Håndtering av personopplysninger

Opplysningene dine er i trygge poter!

Vi tar godt vare på dine opplysninger og bruker dem på en ansvarlig måte for kunne betjene deg og ditt kjæledyr på en bedre måte. Selv om opplysninger for kjæledyr ikke offisielt er dekket av databeskyttelse, er de også verdifulle for oss, og vi behandler dem også med forsiktighet.

Hvilke opplysninger samler vi inn?

Selv om vi først og fremst er interessert i våre pelskledde venner, trenger vi også litt informasjon om deres tobente følgesvenner, for eksempel eierens for-, etternavn, adresse og e-postadresser.

Her kan du se alle de personlige opplysningene som samles inn >>

Hvordan bruker vi opplysningene dine?

Når din og din pelskledde venns opplysninger oppdateres, kan vi gjøre dagen enda enklere og morsommere: du vil bli informert om aktuelle tilbud, tips til kjæledyrspleie, arrangementer, nye venne-rabatter, vi kan invitere deg til å teste nye produkter, sende en bursdagsgave til en pelskledd venn ... Opplysningene kan brukes til markedsføring, utvikling og analyse av tjenester.

Her kan du se mer detaljert hvor opplysningene dine brukes >>

Du har rett til dine egne opplysninger

Visste du at du har rett til blant annet kundeopplysningene, til å rette opp dine personlige opplysninger, fjerne dem og begrense behandlingen? Endringer i kundedata kan gjøres ved å sende en signert skriftlig forespørsel til følgende e-postadresse: kundeservice@musti.no

Her kan du se dine rettigheter og instruksjoner om hvordan du benytter deg av dem:

Brukervilkår
Vilkår for kundemedlemskap
Personvernerklæring
Vilkår Oppdretterklubben