Om oss

I oktober 2016 åpnet Musti sin første butikk i Bogstadveien i Oslo. Etter dette har vi åpnet butikker over hele Norge, fra Alta i Nord til Sandnes i Vest. Musti har store ambisjoner, og målet vårt er å være tilgjengelig for dyreelskere i alle landsdeler. Vi er veldig glade over responsen vi har fått så langt og kan ikke vente med å treffe deg og tusenvis av andre kunder i en av våre butikker.

Vi er en del av MustiGroup – Nordens største dyrebutikk-kjede med over 300 dyrebutikker i Sverige, Finland og Norge. Ikke bare er vi den største kjeden, men vi har også Nordens største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr. Vi er kjent for å være spesielt gode på hund og katt. Foruten våre fysiske butikker er vi også tilgjengelig på nett. Med over 6000 produkter i nettbutikken, har vi blant landets aller største sortiment av dyremat og dyreutstyr kun få tastetrykk unna. I dyrebutikken vår på nett er ambisjonen å levere fremragende service og en trygg og effektiv handel. Ikke minst ønsker vi å gi deg veiledning, gode råd og tips. Alle vi som jobber i Musti elsker dyr, og det vil du merke på gleden og engasjementet vårt. Musti er kjent for dette! I tillegg strekker vi oss alltid litt lengre for at du skal oppleve ekte kundeservice. Dette er fordi vi bryr oss og fordi vi elsker faget vårt, og vi tror du vil merke det når du besøker oss.

Vi vil gjerne også invitere deg med som Venn av Musti – da tar vi ekstra godt vare på deg og kjæledyret ditt. Hvis du blir Venn av Musti, vil du motta tips, råd og spesielle tilbud eksklusivt for våre medlemmer. Du kan melde deg inn her på musti.no eller i en av våre fysiske butikker.

VELKOMMEN TIL MUSTI!