Retur

Musti tilbyr alle kunder åpent kjøp i 30 dager.

Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene. Det skal være enkelt å handle hos oss og vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet du har gjort.

Angrerett
I henhold til angrerettloven (lov om opplysningsplikt og angrerett) har du som forbruker rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager, Musti har utvidet angrerett og åpent kjøp innen 30 dager.

Hvordan angrer jeg kjøpet og returnerer en vare?
Om du vil returnere en vare må du bruke skjemaet under, så sender vi en returlapp til deg på epost. Når du bruker vårt returskjema så står vi for fraktkostnaden. Om du ikke benytter deg av returskjemaet står du for fraktkostnadene.

Når returen har kommet til oss, behandler vi din retur innen 10 arbeidsdager og kontakter deg ved eventuelle spørsmål. Tilbakebetaling skjer oftest i løpet av et par arbeidsdager, men kan drøye opp til 14 dager.

Når angreretten benyttes
Dersom du ønsker å returnere dine varer, skal vi tilbakebetale betalingen vi har mottatt fra deg med samme betalingsmetode som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen. Vi vil holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varen i retur. 

Du er ansvarlig for eventuell reduksjon av varens verdi.

Bytte varer
Ønsker du å bytte en vare, så returnerer du varen du ikke ønsker med returskjemaet under, deretter legger du en ny bestilling nettbutikken med en ny betaling.

Returnere eller bytte varer i butikk
For å returnere eller bytte varer du har kjøpt i nettbutikken i butikk, kreves det at du har med deg orderbekreftelse. Ved retur i butikk tilbakebetales summen via Klarna til din konto. Vi gjør ikke tilbakebetalinger i butikk. 

Varer som ikke kan returneres
Om varen er brukt, orginalemballasjen er skadet eller om varen mangler medfølgende lapper, manualer, bruksanvisninger etc. godkjennes ikke returen.

Har du fremdeles spørsmål om retur og bytte? Ta vennligst kontakt med vår kundeservice så skal vi hjelpe deg så fort vi kan!

Slik returnerer du en vare:

  1. Skriv inn din epostadresse og ordrenummer under (ordrenummer finner du i din bestillingsbekreftelse på epost). Trykk deretter på «Hent bestilling».
  2. Velg deretter varen/varene du ønsker å returnere og velg/skriv inn årsaken bak returen. Trykk på «Neste».
  3. Skriv ut returlappen som er sendt til din epostadresse. Sørg for at du pakker varen/varene du vil returnere godt og at du fester returlappen på pakken.
  4. Du returnerer varen/varene til oss via ditt nærmeste postkontor/post i butikk (Posten/ Bring).