Hund - Redningsvester hund

Å ta med seg sin hund ut på sjøen om sommermånedene er veldig hyggelig og de fleste hunder elsker å være med. Uansett om du skal ta en tur med motorbåten på den lille innsjøen eller skal ut og seile på havet, så trenger din firebeinte venn å bruke en redningsvest til hunder. Om du ikke allerede har en redningsvest til din hund, så lønner det seg å kjøpe en allerede i dag. I vårt utvalg finner du Rukkas Safety redningsvest i fem ulike størrelser. Den er en av de beste på markedet,... Les mer

Å ta med seg sin hund ut på sjøen om sommermånedene er veldig hyggelig og de fleste hunder elsker å være med. Uansett om du skal ta en tur med motorbåten på den lille innsjøen eller skal ut og seile på havet, så trenger din firebeinte venn å bruke en redningsvest til hunder. Om du ikke allerede har en redningsvest til din hund, så lønner det seg å kjøpe en allerede i dag.

I vårt utvalg finner du Rukkas Safety redningsvest i fem ulike størrelser. Den er en av de beste på markedet, så du kan være sikker på at din hund er trygg i denne når dere er til sjøs.

Filtrer
2 produkter
Pris
- NOK
Merke
Vekt
- kg
Fritekst
Alle
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Sorter
Sorter
Vis:
2 produkter
2018-02-24
Hurtta Life Flytevest orange
fra kr 549,00
fra kr 549,00
  • På lager.
  • 2018-02-24
    Rukka Safety redningsvest oransje
    fra kr 499,00
    fra kr 499,00
  • Midlertidig utsolgt.
  •