Tips & råd

Tips & råd

Det er mye å huske på om du har et eller flere kjæledyr. Her på Tips & råd kommer du til å finne flere gode tips og råd for den daglige pleie av dyrene dine. Interessant fakta, statistikk og mye mer. Du er mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice på kundeservice@musti.no eller direkte i våre butikker om du ikke finner svar på dine spørsmål her.

Den beste gaven er å være tilstede!

Kjæledyr er en viktig del av familien og fortjener også å bli skjemt bort i julen. Den beste gaven du kan gi din firebeinte venn er immateriell: en koselig stund sammen med deg! Hvorfor ikke bruke mindre tid på å rydde og isteden ha mer kvalitetstid sammen med kjæledyret ditt? Ingen julegave er bedre enn det!

Tips til kvalitetstid med din lille venn:

La hunden bestemme veien - Hunder elsker gåturer, så beskytt den mot kulden med en real vinterjakke når du går tur på kvelden. Nyt julestemningen og ta en annen vei enn vanlig. Isteden for å gå den vanlige runden kan du la hunden bestemme retning og fart. Snart kommer du til å nyte dette lille eventyret like mye som hunden din.

Jakt gjør katten din glad - Katter trenger også kvalitetstid med eieren sin. De elsker lek, spesielt å snike seg innpå og angripe leker som for eksempel morsomme viftepinner. Jaktleker trigger glade hormoner i kattens kropp, så når du leker med din lille venn gir du faktisk lykke som en gave.