Oppdretterklubb

Oppdretterklubb

Hos Musti har vi en egen oppdretterklubb for deg som er oppdretter av hund eller katt. Som medlem får du 40% fast rabatt på et stort utvalg fra vårt fôr- og kattesand-sortiment, samt 10% på alle øvrige vare. I tillegg kan du bestille valpe-/kattungepakker som de små kan ha med seg til sine nye hjem.

Les mer om fordelene i Musti Oppdretterklubb under:

Oppdretterklubben, vilkår

For å bli medlem i Musti Oppdretterklubb må du også skape en Venn av Musti-konto. For fullstendige vilkår og betingelser for Venn av Musti-medlemskap se her. I tillegg til disse vil følgende bli lagt til for deg som blir en registrert oppdretter:

 • For å registrere deg som oppdretter hos Musti må du være bosatt i Norge, og ha hatt minst et kull valper eller kattunger i løpet av de siste 12 månedene.
 • Musti Norge forbeholder seg retten til å verifisere informasjonen som er gitt i søknaden, herunder kontroll mot kvittering, og om nødvendig avvise en oppdretter dersom det er gitt falsk informasjon eller opplysninger som er i strid med klubbens regler.
 • For å nyttiggjøre deg av oppdretterrabattene i butikk må du oppgi at du er medlem i Musti Oppdretterklubb, samt fremvise gyldig legitimasjon for alle kjøp.
 • Dine oppdretterabatter kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Musti sitt 6+1 program ved kjøp av fôr og sand gjelder i kombinasjon med oppdretterabattene.
 • Oppdretterrabattene er personlige og kan kun brukes av deg som aktiv oppdretter til eget forbruk. Musti Norge forbeholder seg retten til å utestenge medlemmer som kjøper fôr på vegne av andre, samt til å iverksette rettslige skritt for skader og tap som Musti Norge har påført seg i forbindelse med dette.
 • Valpepakker og kattungepakker skal i sin helhet gis videre til dine valpe- eller kattungekjøpere. Dvs at du som oppdretter ikke kan innløse gave- og rabattkupongene, disse skal gis videre til valp- eller kattungekjøperne. Mislighold av dette kan føre til utestengelse av klubben.
 • Som medlem i Musti Oppdretterklubb anses du som en ambassadør for varemerket som anbefaler Musti til dine valp- og kattungekjøpere.
 • Du regnes som Aktiv oppdretter i tre år etter fødselsdatoen for ditt siste kull. Det er ditt ansvar som oppdretter å varsle oss ved fødselen av et nytt kull for å oppdatere ditt medlemskap. Vær oppmerksom på at det kun er våre aktive oppdrettere har tilgang til våre oppdretterrabatter.
 • Oppdretterklubben er en del av kundeklubben Venn av Musti. Medlemskapet er helt kortløst og selvfølgelig gratis.
 • Vi forutsetter at våre oppdrettere jobber på en etisk dyrevelferdsmessig og forsvarlig måte, og forbeholder oss retten til å utestenge medlemmer som ikke driver i tråd med dette.
 • Musti Norge forbeholder seg retten til å endre rabatter og vilkår. Viktige endringer bør kunngjøres minst en måned i forveien. Musti Norge vil alltid kommunisere endringer i størst mulig grad, men er ikke ansvarlig dersom dette av en eller annen grunn mislykkes.
 • Musti Norge forbeholder seg retten til å sende informasjon om oppdretterkampanjer og nyheter via e-post til medlemmene. Medlemskapsregisteret vil ikke bli videresendt.
 • Vi bruker personlige rabatter og tilbud, spesielt tilpasset deg som oppdretter. For å kunne ta del av disse må du ha godkjent at Musti Norge kan sende deg nyhetsbrev.

Informasjon om håndtering av personopplysninger finnes i vår personvernerklæring