Oppdretterklubb

Oppdretterklubb

Hos Musti har vi en egen oppdretterklubb for deg som er oppdretter av hund eller katt. Som medlem får du 40% fast rabatt på et stort utvalg fra vårt fôr- og kattesand-sortiment, samt 10% på alle øvrige vare. I tillegg kan du bestille valpe-/kattungepakker som de små kan ha med seg til sine nye hjem.

Les mer om fordelene i Musti Oppdretterklubb under:

Bli medlem i Musti Oppdretterklubb

Hos Musti har vi en egen oppdretterklubb for deg som er oppdretter av hund eller katt. Som medlem får du 40% rabatt på et stort utvalg fôr og kattesand, 10% rabatt på alle øvrige varer, gratis valp- og kattungepakker, samt eksklusive tilbud og kampanjer.

For å registrere deg som oppdretter hos Musti Norge AS må du være over 18 år og bosatt i Norge. Du må ha hatt minst et kull i løpet av de siste 12 månedene, og deretter kull minst hvert tredje år for å kunne videreføre medlemskapet. Du bør være registrert medlem i NKK, NRR eller en tilsvarende forening. I tillegg ønsker vi at du oppgir følgende i din søknad:

  • Link til hjemmeside eller Facebookside
  • Rase
  • Fôrmerke brukt i ditt oppdrett
  • Dato for siste kull
  • Hva du har oppnådd tidligere og planer for de neste to årene

Gå til min side og send inn din søknad om medlemskap i Musti oppdretterklubb. 

For å søke om medlemskap i oppdretterklubben må du være Venn av Musti. Bli medlem her!

Vi kommer tilbake til deg senest en uke etter mottatt søknad. Når søknaden din er godkjent vil du motta en velkomst e-post fra oss, og tilgang til dine fordeler som medlem i Musti Oppdretterklubb.