Pomppa

Alle hunder setter ikke pris på kulde og vind, noe vi i Norge er bekjente med under høst- og vintersesongen. Har din hund tynn pels eller ekstra frossen av seg, så kan du hjelpe den å holde varmen med et beskyttende hundedekken. La din hund nyte uteaktiviteter uansett vær! Samtlige hundeklær fra Pomppa er laget for hunden og hundens behov: klærene gir hunden maksimalt beskyttelse uten å hindre den fra å røre på seg naturlig. Pomppas hundeklær sitter på plass uansett takket være... Les mer

Alle hunder setter ikke pris på kulde og vind, noe vi i Norge er bekjente med under høst- og vintersesongen. Har din hund tynn pels eller ekstra frossen av seg, så kan du hjelpe den å holde varmen med et beskyttende hundedekken. La din hund nyte uteaktiviteter uansett vær!

Samtlige hundeklær fra Pomppa er laget for hunden og hundens behov: klærene gir hunden maksimalt beskyttelse uten å hindre den fra å røre på seg naturlig. Pomppas hundeklær sitter på plass uansett takket være sitt unike design. 

Den har følgende:

  • Stor krage som beskytter halsen og nakken samtidig som den gir hunden mulighet for å røre hodet fritt
  • Oppkobling for kobbel
  • Reflekser som øker hundens sikkerhet på mørke turer
  • Dekkende bakdel for å beskytte hele bakdelen og selv lårene
  • Designet gir maksimalt frihet for bevegelse: 
    Den smarta magdelen som fästs vid hundens midja håller täcket på plats samtidigt som den täcker och skyddar hela magen.

Pomppas hundeklær kominerer funksjonalitet, brukervenlighet og passform. Klærne er designet for å beskytte hunden fra regn og kulde, uten at det påvirker naturlige bevegelsesmønster. Det hundevennlige designet i kombinasjon med lett og holdbart material i elegante farger gjør Pomppa klær til et bra valg for både hund og hundeeiere!

2018-02-24
kr 499,00
kr 499,00
  • Midlertidig utsolgt.
  •