Tips & råd

Tips & råd

Det er mye å huske på om du har et eller flere kjæledyr. Her på Tips & råd kommer du til å finne flere gode tips og råd for den daglige pleie av dyrene dine. Interessant fakta, statistikk og mye mer. Du er mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice på kundeservice@musti.no eller direkte i våre butikker om du ikke finner svar på dine spørsmål her.

Fyll julestrømpen

Fyll til julesokken til din hund eller katt
 

10 ting du kan legge i julestrømpen

Å få julestrømpe er en koselig tradisjon for oss tobeinte, men hva med de aller beste vennene våre? Hva med en julestrømpe fylt med godbiter, sunn snacks eller kanskje en hyggelig aktivitet? Vi har laget 10 tips til hva du kan legge i julestrømpen til din bestevenn.
 

1. Julegodis

Det bugner av juleinnpakkede godbiter som bidrar til ekstra julestemning. Fyll strømpen med julegodbiter og tygg som er formet som nisser, kakemenn og polkastenger. 
 

2. Aktiviseringsleker

Få ting er så morsomt som å løse gåter og bli belønnet med en godbit! Ved å regelmessig la hunden eller katten din leke med aktiviseringsleker som gir mulighet for instinktiv adferd, forbedrer du kjæledyrets problemløsningsevner samtidig som det stimulerer mentalt.


3. Morsomme kostymer

Hva med en fin nisselue eller en finfin julesløyfe?


4. Noe sunt og godt

Det blir nok av godsaker i løpet av julen, og julestrømpen er en fin mulighet til å snike inn noe sunt også. Legg sunne tygg som renser tennene eller kattemynte til pus. Vi garanterer at det blir populært! 


5. En myk bamse

Det er så mange fine, myke bamser å velge imellom! Går du for en julete nisse eller en god og myk isbjørn


6. Leker

En liten leke passer perfekt i julestrømpa dersom du vil glede med noe som som holder din firbeinte venn underholdt på rolige juledager.


7. Hamsterhjul eller hytte til smådyret

Tenk å få et spiselig lite hus fra Rosewood i strømpen! Eller en koselig lun tunnel til kaninen?


8. Nytt turutstyr

Halsbånd, seler og kobbel kan ha blitt slitent etter høstens mange fine turer. Er det på tide å fornye garderoben?


9. Tygg

Visste du at hunder har et medfødt behov for å tygge? I tillegg til å holde munnen frisk og ren, utløser det også endorfiner og har en avslappende effekt. Flere gode grunner til å putte et tyggebein i strømpen til bisken!


10. En aktivitet å gjøre sammen!

Den beste gaven er å være tilstede! Hvorfor ikke gi bort litt av tiden din til bestevennen? Legg inn en ekstra lang tur eller prøv en ny aktivitet. Både to- og firbeinte får glede av dette! Her kan du lese mer om aktivisering av hunden og aktivisering av katten