Tips & råd

Tips & råd

Det er mye å huske på om du har et eller flere kjæledyr. Her på Tips & råd kommer du til å finne flere gode tips og råd for den daglige pleie av dyrene dine. Interessant fakta, statistikk og mye mer. Du er mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice på kundeservice@musti.no eller direkte i våre butikker om du ikke finner svar på dine spørsmål her.

Tilbake til hverdagen etter ferie

Hund være alene


Etter morsomme ferie-eventyr er hverdag her igjen. For mange hunder betyr dette mer tid alene. Pelsklingen din har kanskje blitt vant til å ha mennesker rundt seg hele tiden, og det kan være vanskelig å venne seg til alenetiden. Hjemme alene-trening fungerer på samme måte for voksne hunder som for valper: steg for steg.

Les flere tips om hjemme alene-trening med hunden her! 
 

Nyttige produkter for hunden når du jobber:


 

Katter er mer sosiale enn vi mennesker tror. Sørg for at den har nok stimulanse hjemme: et kloremøbel, aktiviseringsleker og leketid med deg kan bidra til å holde kjedsomheten unna.

Les flere tips om aktivisering av katten her! 
 

Produkter som holder kattens kjedsomhet unna:

 

… eller på jobb

Noen arbeidsplasser tillater veloppdragne kontorhunder. Hvis du skal ha med din lodne assistent på jobb, bør du starte med en halv dag. Lag et koselig hjørne hvor pelsklingen har det den trenger: