30 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene. Det skal være enkelt å handle hos oss og vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet du har gjort.

Angrerett
I henhold til angrerettloven (lov om opplysningsplikt og angrerett) har du som forbruker rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager, Musti har utvidet angrerett og åpent kjøp innen 30 dager.

Hvordan angrer jeg kjøpet og bytter en vare?
For å kunne bruke angreretten må du underrette oss. Angrer du kjøp av en vare kjøp i nettbutikken fyller du ut returskjema du fikk tilsendt ved ordrebekreftelsen. Du kan også laste ned returskjemaet her: Angrerettskjema

Adresse for retur:
Musti Åssiden
Ingeniør Rybergsgate 56B
3024 Drammen
Telefon: 21 98 30 09
Epost: kundeservice@musti.no
på en tydelig måte om din beslutning om å gå fra avtalen. (f.eks. i et brev, epost)

Benytt vedlagt angrerettskjema, kan også lastet ned her: Angrerettskjema

Når angreretten benyttes
Dersom du ønsker å returnere dine varer, skal vi tilbakebetale betalingen vi har mottat fra deg med samme betalingsmetode som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen.

Kostnader ved å returnere varene bærer du som kjøper. Du er ansvarlig for eventuell reduksjon av varens verdi.

Vi vil holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varen i retur. Du må levere den tilbake eller sende varen uten unødvendig opphold, og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dagen du underrettet oss om at du vil gå ut av avtalen. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 14 dager er utløpt.

Returnere eller bytte varer i butikk
For å returnere eller bytte varer du har kjøpt i nettbutikken i butikk, kreves det at du har med deg orderbekreftelse. Ved retur i butikk tilbakebetales summen via Klarna til din konto. Vi gjør ikke tilbakebetalinger i butikk. 

Varer som ikke kan returneres
Om varen er brukt, orginalemballasjen er skadet eller om varen mangler medfølgende lapper, manualer, bruksanvisninger etc. godkjennes ikke returen og vi sender varen tilbake til deg.

Har du fremdeles spørsmål om retur og bytte? Ta vennligst kontakt med vår kundeservice så skal vi hjelpe deg så fort vi kan!

Kundeservice har åpent hverdager mellom 09.00 – 17.00
Epost: kundeservice@musti.no
Telefon: 21 98 30 09