Hundeleker

Det vokser ikke mose på lekende hunder! Når hunden din får utløp for sine artstypiske jakt- og aktivitetsinstinkter ved å jakte, bære rundt og riske på leketøy holdes den sprek og fornøyd.
Å trimme hjernecellene med aktiveringsspill hjelper vennen din å slappe av: å få ut maten fra et leketøy aktiverer samme deler av hjernen som å spore et bytte og når hunden får noe godt som "bytte" fylles næringsbehovet samtidig. Sluttresultatet er en rolig og mett hund som har gitt alt.Vårt utvalg av leketøy fylles på med nye spennende ting hver måned. Hold deg oppdatert!

Hvilket leketøy skal jeg velge til hunden min?

Når du velger leketøy til hunden, tenk da minst på følgende:Til hvilket formål ønsker jeg å gi hunden et leketøy?Skal leketøyet brukes inne eller ute? Hvis det er meningen at leketøyet skal kastes til hunden utendørs lønner det seg å tenke på både flygeegenskaper og hvordan hunden får tak på det med munnen - leketøyet må være tungt nok for å fly bra. På den andre siden skal det være mykt nok til at hunden ikke skader tennene. Når det gjelder inneleketøy er det bra å tenke på hjemmets overflater og sine egne og eventuelle naboers ører. Et tungt og hardt eller vilt sprettende leketøy kan få til en god del skade når en livlig hund leker med det. Vil jakt med leketøyet sette fart på eller roe ned hunden? Jakt og riving liver opp hunden mens arbeid med hjerne og nese med en aktiviseringsleke roer den ned.

Hvordan er hunden som skal leke med leketøyet?

En terrier eller en hund med kraftige kjever som liker å rive kan gjøre slutt på et mykt leketøy på et øyeblikk. For entusiastiske rivere anskaffes myke leketøy nærmes som kortvarige tilfredsstillere av rivelysten. Ingen myke leketøy tåler målbevisst tygging særlig lenge. Til dem som liker å bite er det bra å skaffe et skikkelig tett og seigt leketøy. For eksempel helgummi og TPR tåler biting relativt bra. Hos en rolig hund som vil bære rundt på ting kan et mykt leketøy holde i årevis. Alle vil ikke rive i stykker kosedyret sitt! Ved valg av aktiviseringsleke er det bra å tenke på riktig vanskelighetsgrad for hunden din. Tradisjonelle aktiviseringsballer passer vanligvis bra også for valper og uerfarne puslere. Vanskelighetsgraden kan økes trinnvis slik at hunden ikke mister interessen.

ADVARSEL: OVERVÅK ALLTID HUNDENS LEKETØY – ALLE LEKETØY KAN GÅ I STYKKER!

Det kan være farlig å svelge biter som har løsnet fra leketøyet. Hold øye med hundens lek og ta umiddelbart bort ødelagte leketøy og biter av leketøy! Vi garanterer ingen leketøys holdbarhet mellom energiske tenner.

Vare 1 til 12 av totalt 161

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 12 av totalt 161

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5