Hundeskole

 

Musti Hundeskole tilbyr nå kurs for familiehunden! Musti hundeskole har som ambisjon å kunne tilby hundekurs på et høyt nivå, og vi i Musti har brukt lang tid på å bygge opp sterkt faglige instruktører. For at du som kurselev skal være trygg på at du blir ivaretatt og at du får nødvendig hjelp med hunden din, er våre instruktører utdannet og sertifisert av Millie Klæboe. Ved siden av det har de også en solid utdanning og er sertifiserte gjennom Musti sitt eget opplæringsprogram.

Vår fagansvarlig, Millie Klæboe, har lang erfaring med kurs og adferd hos hund. Millie har holdt kurs siden 2018, har bred hundefaglig og pedagogisk erfaring og utdanning.

Du som eier skal få ta del i kunnskapen og ferdighetene våre. Vi gir deg de verktøyene du trenger for å få den hunden du ønsker deg. Med våre dedikerte instruktører, vil du få god veiledning og hjelp til å bli en trygg og god hundeeier. Med fokus på moderne lederskap, ønsker vi at du skal lykkes med hunden din uansett hva ambisjonene for hunden din er – vil du ha en lydig kompis, eller drømmer du om å delta i en rekke ulike hundesporter?

I dag er det en selvfølge at en hundeskole baserer kursene sin på bruk av belønningsprinsipper med positiv forsterkning. Hos oss vil du i tillegg oppleve at vi tilpasser oss hvert enkelt individ og situasjon, og at du får verktøy til å samhandle med hunden din også i vanskelige situasjoner. Vi er opptatt av å finne de beste innfallsvinklene for deg og din hund, slik at vi sammen kan finne den raskeste og sikreste veien til mål.

I tillegg til belønningsbasert trening og opplæring av hund, vil du få god og grundig innføring i hva du som hundeeier skal gjøre for samhandling i situasjoner hvor hunden ikke får til, ikke vil eller når hunden direkte velger deg bort.

 

Ønsker du deg en glad og lykkelig hund som også er lydig?

Musti hundeskole er av den formening at det skal være morsomt å gå på kurs – både for hund og for eier! Det er visjonen vår, og engasjementet hos instruktørene våre i Musti hundeskole må bare oppleves!

Vårt formål er å hjelpe deg som hundeeier slik at du får muligheten til å få den hunden du alltid har drømt om – en hund du kan ha med deg overalt.

Finn kurs i nærheten av deg her og les om våre valpekurs her.