Valpeguiden

Valpeguiden

Hvilket fôr er best for valpen min?

Verden er full av ulike hundefôringsmetoder og anbefalinger. Nesten hver eneste hundeeier har en mening om hva som er den beste måten for å fôre hunden på, og på nettet går diskusjonen hett om rått, tørt, bein og vått. Hvordan kan du finne den mest egnede fôringsmetoden for akkurat din valp? Enkelt! Uansett hvilken retning du følger trenger valpen din et balansert fullfôr som støtter veksten. Fullfôr finnes i ulike former:

Du kan også sette sammen valpens kost selv, i en 50/50-metode av tørrfôr og råffôr eller hjemmelaget mat. Da må du legge til de nødvendige næringstilskuddene for en sunn vekst. Ønsker du å råfôre valpen din? Last ned en veiledning her.

hvilket valpefor skal jeg velge

Bæsjen forteller …

Høykvalitets hundemat tas opp godt. Avføringens konsistens og mengde forteller mye om hvordan maten passer din valp: avføringen skal være en fast pølse og valpen skal ikke bæsje kilovis. I motsetning til hva endel påstår er ikke stinkbomber typiske for sunne hunder. Hvis luften hjemme er grå av gass passer kanskje ikke maten for din valp.