compact

Uke 8

Velkommen hjem, valpen! Vanligvis har oppdretteren valpene frem til de er 8 uker gamle. Her får du tips og råd til den første uken med det nye familiemedlemmet!

Uke 9

De første ukene med valpen er fulle av nye opplevelser. Hva skal du lære valpen din denne uken, og hvilke andre ting bør du følge med på akkurat nå? Les svarene her!

Uke 10

Potepermisjonen varer ikke evig, så nå er det på tide å lære valpen å være hjemme alene. Sjekk også ut andre relevante tips for denne uken!

Uke 11

Det er på tide med ormekur og til å bestille vaksiner i løpet av neste uke. Hva annet bør du vite denne uken? Les mer her!

Uke 12

Den beste tiden å lære valpen sosialisering er snart over, så hva skal du trene på denne uken? Les tips og råd her!

Uke 14

Ha det gøy med valpen din denne uken og lek sammen! Hvorfor det er så viktig? Svar på dette spørsmålet og mange andre tips finner du her.

Uke 15

Hvordan håndterer du situasjonen når valpen hilser på gjester og andre hunder? Når feller valpen tenner? Hvorfor går valpen ned ivekt? Les mer her for å finne ut!

Junior

Akkurat når du tror du har klart å lære valpen alle de grunnleggende ferdighetene, har du plutselig en tenåringshund hjemme som tester alle grenser. Hvordan oppdrar du tenåringshunden din, og hva skjer med hunder i puberteten? Les mer her.

Valpeguide

Valpeguide

Valpeguide